Шеф Виктор Ангелов стана помощник в пицарията на РеджепПобедителят в третия
сезон Реджеп, на най-гледаното кулинарно предаване в българския ефир, се превърна в поредния участник, на който Hell’s Kitchen дава летящ старт в кариерното развитие. [caption id="attachment_449604" align="alignright" width="300"] Шеф Виктор Ангелов работи за Реджеп?[/caption] Реджеп инвестира 100-те хиляди лева, които спечели от „Кухнята на Ада“, в собствена пицария. Роденият в Сърница млад готвач реши да използва наградата от Hell’s Kitchen, за да се върне в България за постоянно. Както е известно Реджеп напуска родината много малък заедно със семейството си и израства в Италия. След като се дипломира като готвач, намира работа в Германия и развива успешна кариера там. В кулинарното шоу става популярен с прозвището „Италианчето“. „Италианчето“ избира да продължи професионалния си път в Пловдив. Той готви с италианска страст, тъй като е израснал на Ботуша и залага на пицата, вместо на завъртяни гурмета. А първият помощник в кухнята му се оказва не кой да е, а човекът, който му помага да развие таланта си – шеф Виктор Ангелов, съобщава Нова тв. „Днес аз работя за Реджеп. Така че каквото той поиска от мен, това правя. Тук съм, за да го подкрепя в начинанието му и съм се отдал напълно“, споделя шеф Ангелов. Топ готвачът е доволен не само от популярността на кулинарното шоу, но и че неговите шампиони „здраво са хванали живота” в ръцете си и се развиват повече от успешно. „Hell’s Kitchen е трамплин за хора, които имат желание и талант, които искат да покажат. Имат какво да покажат и такива хора като Реджеп, които стартират свой собствен бизнес, след като вземат голямата награда са доказателство за това нещо. И Дани Спартак и Веси Чилева, всички се развиват чудесно. Динамиката на Hell’s Kitchen – това, че е много истинска, много неподправена, много динамична – това е магията. Това е възпитателният ефект. Желанието да предам опита си, енергията си на хората, с които съм заобиколен. Смятам, че е моя мисия и че това е начинът да ги вдъхновя да продължават напред“, категоричен е шеф Ангелов. Кулинарното шоу Hell’s Kitchen се превърна в истинска академия за млади, амбициозни и успяващи хора. Вече три сезона то моделира талантите в кухнята, които демонстрират смело нови техники и въображение, както и характер на истински шефове.
Коментирай