Шеф Петров е кулинарен майстор, който работи като готвач от много години, но дали все още изпитва тръпката като в първия си ден?!
"Нямате представа колко лесно се работи с хора които знаят какво е Fine Dining, които знаят къде отиват и какво да очакват. Още по-лесно е да ги изненадаш, просто защото знаят много! Да изпитвате заедно щастие от срещата ви! Мерси Фернандо! [caption id="attachment_425972" align="alignleft" width="300"] Шеф Петров с интересно изявление в мрежата[/caption] Превод! "Въпросът не е само това да се яде. Не просто се насладих на храната, това също. Не само се забавлявах на екстравагантни вкусове, но и на различни вкусове. Не знам дали Петров е безгрижен човек, шоумен, който се радва на работата си. Оазис на пробиотична и екологична макробиотична технология на кулинарната култура на най-достъпна цена за Западна Европа. Ядох шоколад на 150 градуса с консистенция на флан. Ядох лишеи, никога не бях ял. Хелий балони, месо, мариновани в листа, цветя от Бъз. Ябълки, накиснати и консервирани с бактерии от стафиди, прясно сирене, превърнато пред вас като моцарела с яйце вътре ...Шоу от 28 ястия, представени от забавен човек, който говори всички езици с увереност в себе си. Всяко ястие би спечелило конкурса за Тапас във всеки град в на Баският Регион. Отидете и се насладете на различна и забавна професионална работа." Източник: Фейсбук
Коментирай