Нова жена топли леглото на сина на Ваня Костова

Синът на Ваня Костова си има нова любов

Боян Михайлов призна в мрежата, че нова любов споделя кревата му. Единственият наследник на ангелогласната Ваня Костова не разкрива подробности за новата си изгора.

Той само призна, че с нея са неразделни  и много щастливи.

Двамата са заедно от скоро и не спират да обикалят забележителните места в родината. Дълго време дипломираният доктор ближеше рани от престрелките с майката на единствената му щерка Стефания. И то по времето, когато Ваня Костова бе   жива.

Докато певицата бе жива грозните нападки и обиди между Ваня Костова и снаха й не липсваха. Дори била наричана от Стефания „вещица“, оплакала се бе самата изпълнителка пред колежки. А след като голямата певица ни напусна завинаги, нещата между Боян и бившата му ескалираха. Двамата се съдеха за правата над единствената им щерка Ванеса.

Макар отношенията между сина на Костова  и бившата му жена да са влошени, те споделят общи грижи за Ванеса. Стефания също има нова любов. Не се знае как Ванеса приема новите партньори на родителите си.

Боян Михайлов обаче е твърдо решен да не минава втори път под венчило. Той обаче иска да има още едно дете от новата си приятелка.

Въпреки че работи като доктор в столична болница, синът на Ваня Костова не се е отказал напълно от сцената. Той е наследил таланта на даровитата си майка, с която преди имаха повече общи изяви.

Източник: Ретро