На 15 февруари във Виена страшилището Джеймс О’Брайън изнася лекция във Виена, в библиотеката на една соросоидна организация /IWM/.

Лекцията е открита от т.нар. ректор на това НПО – човек на име Миша Глени, а като модератор може да се види печално известният Иван Кръстев, доста близък до Джордж Сорос.

След края на едночасовата лекция на американския санкционер, Иван Кръстев обявява една „шега, която пази специално“ за завършек на соросоидното тържество. Кръстев нарича О’Брайън, с когото са приятели от 15 години, на малко име – Джим, а шегата е следната:
„В администрацията на Обама Джим беше специален пратеник за освобождаване на заложници, докато сега той е в бизнеса със вземане на заложници“

 

Държи ли Сорос политически заложници у нас?

 

Александър Урумов

Новият български парламент веднага да приеме закон за главния прокурор, този недопустим ултиматум даде на президента на България ръководителят на Офиса за координиране на санкциите в Държавния департамент на САЩ Джеймс О`Брайън на 14 февруари, понеделник.

Единственото по-възмутително от този мутренски тон бе малодушното, позорно умилкване на българския политически елит, начело с двукратния президент Радев и трикратния премиер Борисов. И двамата приеха това демонстративно публично унижение като „подкрепа“ и като „помощ“ за неясно какво – глупости, разбира се. Как не ги беше срам!

Но има и нещо още по-зловещо от този рекет, колкото и невероятно да звучи. Но е факт.

На следващия ден, след публичното опозоряване на сградата на държавния глава на България и на самия държавен глава, на 15 февруари във Виена страшилището Джеймс О’Брайън изнася лекция във Виена, в библиотеката на една соросоидна организация /IWM/.

Лекцията е открита от т.нар. ректор на това НПО – човек на име Миша Глени, а като модератор може да се види печално известният Иван Кръстев, доста близък до Джордж Сорос.

След края на едночасовата лекция на американския санкционер, Иван Кръстев обявява една „шега, която пази специално“ за завършек на соросоидното тържество.

Кръстев нарича О’Брайън, с когото са приятели от 15 години, на малко име – Джим, а шегата е следната:

„В администрацията на Обама Джим беше специален пратеник за освобождаване на заложници, докато сега той е в бизнеса със вземане на заложници“. (в самия край на записа на 1,30:40-56)

Прочетохте ли внимателно какво казва Иван Кръстев - дясната ръка на Сорос за Централна и Източна Европа?

Дясната ръка на Сорос казва, че американските санкции - специално "Магнитски" е в пълно нарушение с международното право и няма никаква юридическа легитимност у нас, например - американските санкции са "бизнес за вземане на заложници"!

В присъствието на Джеймс О’Брайън, който изобщо не си прави труда да коригира Иван Кръстев, този виден помощник на Сорос нарича санкциите на САЩ „бизнес за вземане на заложници“ /business of taking hostages/. Няма никакво съмнение какво иска да каже, ясно се вижда и чува на записа.

Записът е все още публичен в youtube, прилагам линк към видеото.

Но дори и да бъде свален, вече съм се погрижил да бъде запазен на две сигурни места.

Изводът е един – администрацията на президента Байдън е пряко подчинена на глобалния злодей Джордж Сорос и никакви илюзии не може да има по този въпрос. Не и след тази лекция във Виена, не и след тази зловеща шега на видния соросоид Иван Кръстев.

Въпросът също е един – оставих го за накрая, само дето не е толкова шеговит като шегата на Кръстев.

И този въпрос е – заложници ли са Радев и Борисов на Джордж Сорос и Иван Кръстев?

Господин президент Радев,

Господин екс-премиер Борисов,

Вие смятате ли се за заложници през схемата за изнудване „Магнитски“ и ако не – мислите ли, че е време да излезете публично, да се държите като мъже и да защитите честта на България? държите като мъже?

 

https://youtu.be/APX4yyHtg2o