Дара Екимова не е това, което всички виждаме на малкия екран и в социалните мрежи. Там тя борави отлично с фотошоп, а истината е, че е изключително пищна, граничеща с откровено дебела.

Оказва се, че щерката на покойния Дими от „Сленг“ е качила цели 15 кг. тази година, но го крие упорито от последователите и феновете си. Тя се е угоила дотам, че никой мъж не й обръщал внимание, дори и това, че е известна, не й помагало.

Всъщност очевидно не е толкова известна, защото, когато е по заведенията, не всички я разпознават. Затова дори да си хареса някой младеж, той не й обръщал грам внимание, при положение че и е много зле с килограмите.

Дара пада много ниско, опитвайки се да лъже и мами хората, че изглежда добре, а всъщност изглежда отчайващо зле в сравнение с това, което някога беше. Въпреки това самочувствие не й липсва.

Поради натрупаните килограми певицата изглежда по-възрастна, отколкото е. Тя е само на 20 г., а прилича на поне 25 г., което не е никак добре както за здравето й, така и за кариерата й.

Като човек Дара също не е кой знае колко хрисима. По-паметливите зрители на „Черешката на тортата“ още помнят колко брутално надменно се държа тя в предаването преди 6 години. Тогава беше само на 14 г., а открито обиждаше останалите деца на известни личности, че са по-глупави от нея и се правеше на голямата работа пред тях.

Какъвто си като дете, такъв си и след това. Максима, която е доказана. Затова надали младата Екимова е много свястно девойче по душа, а да не говорим за външния й вид.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com