Наградите на БГ Радио, които се състояха в Пловдив преди дни, изобщо не протекоха мирно и красиво. Напротив! Избухна наистина грозен скандал, който организаторите се опитаха да прикрият в самата вечер, но няма как истината да не излезе. Е, тя се разкри дори по-бързо от очакваното.

Както знаем, беше обявено участието на Папи Ханс, който да изпълни един от хитовете си на живо. Такова изпълнение обаче не само нямаше, но Константин Трендафилов си хвана чукалата и си тръгна от церемонията още по средата. За шок на всички.

Това се случи в мига, в който за албум на годината наградата отиде при Любо Киров. Папи изглеждаше видимо бесен, рязко скочи от мястото си и напусна събитието, пред учудените погледи на хората около себе си.

Стана ясно, че той е имал уверение от организаторите, че албумът на годината ще е негов и той ще получи приза. В последния момент обаче явно са размислили и са установили, че Киров е далеч по-успешен, реализиран и би бил много по-полезен за радиото от Папи, който си е откровено халтураджия - поне като певец.

Скандалът е огромен, а Папи Ханс вече вероятно никога няма да се появи по БГ Радио, още повече, че обеща изпълнение на живо, което не се случи, а организаторите се чудеха как да запълват дупките.