Личният живот на Антон Хекимян не върви толкова гладко като професионалния му. В любовен аспект началникът в БТВ хич не се чувства добре.

Журналистът от дълго време търси мъжа, с когото да остарее, мъжа на неговия живот. Съдбата обаче му нанася удар след удар.

Хекимян тъкмо бе помислил, че го е намерил в лицето на манекена Тунджай, но той се върна да работи в родината си Турция и това сломи арменеца. За пореден път Антон се убедил, че му е писано да остане стар ерген.

Журналистът беше луд по турчина. Той е първият мъж, с когото си позволи да афишира връзка и по този начин да разкрие сексуалната си ориентация. Двамата ходеха заедно навсякъде – кино, театър, паркове.  Личеше си, че се обичат.

Сега обаче връзката им вече е в миналото. Хекимян не искал да пречи на кариерата на Тунджай и затова не го помолил да остане.

В момента арменският журналист се намирал в депресия. Той осъзнал чак сега, че приближава 40-те, а няма човек до себе си, нито пък деца.

Припомняме, че най-известнта любовна връзка на Антон Хекимян беше с колежката му Василена Гръбчева. След като тя му би шута заради лекар, той потърси утеха в мъжките ласки.

Източник: Ретро